Politica anti-spam

LocalizareFlota.ro nu tolereaza mesajele nesolicitate (spam). LocalizareFlota.ro include reguli stricte pentru limitarea si monitorizarea potentialelor mesaje nesolicitate.

S.C. COMPUTER FORCE SRL este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 0025300; Numar infochiosk: 559847339420; Data: 09/11/2016

De ce nu ne plac mesajele nesolicitate

Pentru ca ne consuma timp când trebuie sa le identificam, sa le stergem sau sa le catalogam ca spam. Pentru ca ne invadeaza Inboxul si pentru ca de multe ori sunt mai multe decât cele care ne intereseaza.

Pentru ca scad încrederea clientilor în comunicarea prin email, pentru ca ne afecteaza reputatia ca expeditori de mesaje legitime, pentru ca ne costa timp si bani.

Pentru toate aceste motive, LocalizareFlota.ro militeaza activ împotriva utilizarii mesajelor nesolicitate.


Un mesaj nesolicitat este: a) orice mesaj trimis destinatarului fara ca acesta sa isi fi oferit adresa de email, incluzand aici adresele colectate din listele de discutie sau situri web, si/sau b) al carui continut promoveaza activitati ilegale, precum traficul de droguri sau prostitutia.


Daca ai primit un mesaj livrat de LocalizareFlota.ro, înseamna ca : a) faci parte dintre utilizatorii LocalizareGRATIS.ro , b) adresa ta de email este continuta de una sau mai multe liste de abonati la newsletterele LocalizareFlota.ro sau c) un cunoscut (identificat prin adresa de email), ti-a recomandat unul dintre newsletterele livrate de catre LocalizareGRATIS.ro .

Pentru a nu mai primi mesaje trimise de catre unul dintre utilizatorii LocalizareFlota.ro , te poti dezabona oricând utilizând linkul de dezabonare ce se afla în mesaj si confirmând optiunea ta în emailul de confirmare primit.


LocalizareFlota.ro utilizeaza masuri de securitate stricte pentru a proteja datele personale gestionate si pentru a ne asigura ca acestea nu sunt pierdute, expuse, alterate sau folosite în alte scopuri decât cele normale.

Nu vom vinde, închiria sau partaja informatiile confidentiale gestionate decât la cererea unei instante de judecata.


LocalizareFlota.ro a implementat un set de masuri stricte pentru a limita, descuraja si monitoriza potentialele mesaje nesolicitate trimise. Acestea includ, dar nu se limiteaza la:

  • Includerea automata a unui link de dezabonare functional si vizibil în toate mesajele trimise.
  • Procesarea automata a cererii de dezabonare, imediat dupa confirmare
  • Implementarea unei proceduri simple de abonare/dezabonare, ce poate fi utilizata de catre toti clientii LocalizareFlota.ro , fara costuri suplimentare
  • Monitorizarea permanenta a numarului de adrese invalide, rapoarte de spam, precum si a ratelor de dezabonare pentru fiecare trimitere